beograd

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo tijekom predstave

Milorad Mandić Manda
15.06.2016.
u 20:57

Poznati srbijanski glumac Milorad Mandić Manda preminuo je danas popodne na pozornici tijekom premijere dječije predstave “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”. Mandu je reanimirala hitna pomoć duže od sat vremena, ali, nažalost, njegov organizam nije se uspio izboriti. 

- Predstava je počela normalno i sve je bilo u redu prvih 15 minuta, a onda je na scenu izašao Manda u ulozi Kapetana Kuke samo je odjednom pao na pod. Mi smo mislili da je to sve dio predstave, a onda su se u dvorani upalila svetla i shvatili smo da nešto nije u redu - kaže za "Blic" Jelena koja je s djecom bila na premijeri. 

Zbunjena publika još nije shvatila što se događa kada je supruga Milorada Mandića potrčala iz publike na pozornicu, a za njom i Sloboda Mićalović koja je s kćerkom gledala predstavu. 

- Zavesa se odmah spustila i nas su sve zamolili da izađemo iz dvorane, a ubrzo je stigla Hitna pomoć - prepričavaju događaj gledatelji koji su bili prisutni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije