TO JE GOSPODIN!

Glumac iznenadio obožavateljicu (87)

adsd
21.03.2017.
u 16:00

Popularni holivudski glumac je iznenadio svoju obožavateljicu posjetom i buketom cvijeća za rođendan, što ne bi bilo neobično da nije riječ o 87-godišnjoj štićenici Doma umirovljenika u Berkshireu.

George Clooney je još jednom pokazao kakav je gospodin! Naime, glumac se nenadano u nedjelju pojavio u Domu umirovljenika Sunrise u mjestu Sonning u Berkshireu s cvijećem za umirovljenicu Pat Adams koja je taj dan slavila 87. rođendan, prenosi Net.hr

Zaposlenici doma su u pismu ranije upućenom slavnom glumcu, koji sa suprugom Amal živi u neposrednoj blizini, objasnili da bi njegov posjet jako usrećio Pat.

Clooney se na vratima doma pojavio s pozivom koji su mu uputili zaposlenici i buketom cvijeća.

“Pat je bila šokirana i iznimno uzbuđena kad se na vratima doma s buketom cvijeća za nju pojavila glumačka ikona, čiji je veliki fan. Bio je to potez pun stila od jednoga krasnog čovjeka”, kazao je glasnogovornik Sunrisea, dodavši da je Pat “svakodnevno spominjala kako bi voljela upoznati glumca”, osobito nakon što je doznala da im je prvi susjed.

George od 2014. sa suprugom Amal najčešće boravi u Sonningu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije