Lisa Kudrow

Gdje je nestala prijateljica Phoebe?

Phoebe
11.02.2016.
u 08:08

Simpatična i uvrnuta plavuša Phoebe Buffay zabavljala je gledatelje diljem svijeta kao dio ekipe prijatelja iz Central Perka, no kada je omiljeno društvo nestalo s malih ekrana, s njim iz javnog života nisu nestali i glumci koji su ih utjelovili.

No držati korak s golemim uspjehom „Prijatelja“ nije nimalo lak, donosi RTL.

Lisa Kudrow je kultnu seriju počela snimati davne 1994. godine, na setu je provela deset, a tijekom posljednje dvije godine bila je jedna od najbolje plaćenih glumica i zarađivala nevjerojatan milijun dolara po epizodi. Nije loše, pogotovo zato što je po struci diplomirana biologinja koja je, pokušavajući se probiti u svijetu glume, dugo godina radila u ordinaciji svoga oca.

Nakon što je pala posljednja klapa kultne serije koja ju je vinula među holivudske zvijezde, Kudrow je glumila u brojnim filmovima, posuđivala glas animiranim junacima i glumila u TV serijama, no niti jedna uloga nije bila ravna osebujnoj Phoebe. Ljubitelje nezaboravne serije devedesetih razveselit će informacija da se slavna šestorka uskoro ponovno okuplja. Točnije, petorka jer Matthewu Perryju više nije do kave s „prijateljima“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije