Prva dama

Gdje je nestala Melania Trump

Melania Trump
Reuters
03.02.2017.
u 15:40

Otkako je Donald Trump preselio u Bijelu kuću, Zapadno krilo ove institucije nepresušan je izvor vijesti - ali Istočno je krilo, namijenjeno za Prvu damu, doslovno u mraku.

Prošlo je više od deset dana otkako je javnost posljednji put vidjela Melaniju Trump, koja je planirala podijeliti svoje vrijeme između Washingtona i New Yorka, gdje njihov sin Barron završava školsku godinu, piše CNN.

Da je jedina obitelj koju Trump ima u New Yorku njegova kćerka Ivanka, pokazalo je njihovo zajedničko pojavljivanje na odavanju počasti palom mornaričkom časniku koji je prošli tjedan ubijen u Jemenu.

Melania se posljednji put pojavila u javnosti 21. siječnja kad je nazočila postinauguracijskoj molitvi u Nacionalnoj katedrali u Washingtonu. Sljedećeg dana, na 12. godišnjicu braka predsjedničkog para, Melania se vratila u New York.

"Prva dama zahvaljuje svima na prekrasnoj dobrodošlici u Washingtonu. Ona se vraća u New York zbog Barronove škole te će sljedeći tjedan pola vremena biti u Washingtonu, a pola u New Yorku", rekla je Melanijina glasnogovornica, prenosi N1. 

Ona se od tada nije vratila u američki glavni grad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?