Istraga zločina

Fotografa s kojim je živjela ubola čak 11 puta zbog navodnog pokušaja silovanja

22.11.2016.
u 08:00

Narkomanska ovisnica Kristina Jovković (31) izbola je 11 puta kuhinjskim nožem svog partnera Aleksandra Mujčinovića zvanog Aki (44). Od toga tri puta u grudi, a osam u trbuh. Uzrok smrti je iskrvarenje i nastupila je u petak predvečer - potvrdio je jučer obducent Željko Karan.

Zločin je otkriven tek u nedjelju u kući u banjolučkoj Solunskoj ulici na broju 73, u naselju Hiset, gdje je ubijeni fotograf živio sam. Pronađen je izboden i bez odjeće, a ubrzo je uhićena Kristina koja je tvrdila da je to učinila u samoobrani, nakon što ju je pokušao silovati. Poznanici nesretnog para i susjedi sumnjaju u njezinu verziju, osobito kada su čuli da je pokušala prikriti tragove. Akijeva obitelj, majka i sestre koje žive u Hrvatskoj, i brat u Kanadi, još u šoku nakon što su za sve doznali preko društvenih mreža.

- Njegova majka me zvala kada ju je alarmirao sin. Duša me boli za njim. Divan momak, uvijek vedar i pristojan. Jedino je bilo primjetno da mijenja raspoloženje, a počeo je i naglo mršavjeti. Viđali smo ga posljednju godinu s tom djevojkom, osobito ujutro kad ju je vozio na posao, ali ne znamo ništa o njoj. Spominje se da je navodno došla iz Njemačke i da radi kao tehničarka – ispričala je susjeda Slavica Ćorić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije