MZ ŠIROKI BRIJEG Četvrtfinalni susreti igrani pred prepunim tribinama igrališta Osnovne škole u Klancu

Finale će se odigrati poslije Velike Gospe na Pecari

05.08.2015.
u 12:43

Nijedan od osvajača 15 dosadašnjih turnira nije ušao ni u osminu finala

Četiri polufinalna susreta malonogometne Lige mjesnih zajednica Širokoga Brijega, koja su igrana u ponedjeljak, privukla su na tribine igrališta Osnovne škole u Klancu više od 3000 gledatelja. Svaka od osam momčadi imala je jako bučne pristaše na tribinama. Na kraju su se radovali navijači Lijeve obale, Dobrkovića, Knešpolja i Jara. Susret Lijeva obala – Mokro brzo je odlučen. "Ljevaci", prošlogodišnji finalisti, bili su raspoloženiji i kvalitetniji, pa na kraju do vrha napunili mrežu ovaj put slabih Mokrana (10:2).

Opravdali ulogu favorita

Dobrkovići su bili blagi favorit protiv ljetos solidne momčadi Desne obale. Bili i to opravdali, te s 5:3 svladali "dešnjake" i nagovijestili kako bi nakon izvjesnog vremena opet mogli ući u finale. A možda napokon osvojiti pobjednički pehar. Susret Knešpolje – Crnač bio je izjednačen i neizvjestan. Knežepoljani su uz nogometno znanje imali na svojoj strani i "zrnce sreće", koje im je ranijih godina često nedostajalo, pa su na kraju slavili 3:2. Najviše uzbuđenja bilo je u susretu Jare - Rasno. Moglo bi se reći da se namjerio junak na junaka. U regularnom dijelu nije bilo pobjednika (2:2), a u lutrijskoj izvedbi šesteraca više sreće, spretnosti i prisebnosti imali su Jarani (6:3).

Sinoć su se u polufinalnim susretima susreli Lijeva obala – Jare i Dobrkovići - Knešpolje. Nakon toga ostaje odigrati samo velikonogometno finale na travnjaku stadiona Pecara:

-Još nismo utvrdili termin finala. Bit će to vjerojatno 17. ili 18. kolovoza, jer Široki i Željezničar 16. kolovoza igraju derbi 4. kola Premijer lige, kaže Ivan Zeljko, predsjednik Športskog saveza Široki Brijeg, koji je i ove godine organizator turnira.

Spektakularni finale

Sigurno je da će finalna fešta na Pecari biti spektakularna i malo neobična jer do sada su svih 15 puta pobjednici bili Ljuti Dolac, Turčinovići i Kočerin. Ovaj put radovat će se novi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?