16. izdanje

Festival Pop Fest Kupres 2015. održat će se 17. listopada

Pop Fest Kupres
05.10.2015.
u 12:33

Pjevači, autori i svi koji žele sudjelovati na Festivalu su dužni prijaviti dvije pjesme do 6. listopada

Javna ustanova za kulturu Hrvatski dom iz Kupresa organizira 16. festivalsko izdanje Pop Fest Kupres 2015. koje će se održati 17. listopada s početkom u 19 sati u toj općini.  

Organizatori informiraju pjevače, autore te sve one koji žele sudjelovati na Festivalu da su dužni prijaviti dvije pjesme do 6. listopada. Tijekom spomenutog festivala bit će dodijeljene nagrade stručnog žirija za prva tri mjesta, kao i nagrada publike i nagrada za najbolji scenski nastup. 

Festival ima međunarodni karakter pa se mogu prijavljivati i  izvođači koji žive izvan BiH. Prema najavama organizatora, Festival će biti propraćen televizijski, radijski, u dnevnom tisku i multimedijski na internet stranicama. 

Starosna dob izvođača je od 10 do 15 godina, a na Festivalu će se izvoditi popularne zabavne pjesme domaćih i inozemnih izvođača, s tim da se mogu  prijaviti i vlastita autorska pjesme. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?