O dolasku sjajnog napadača počelo se govoriti nakon odlaska Di Marije u Manchester United

Falcao sve bliže potpisu za Real: Na njegovoj stranici stajalo "San se ostvario HalaMadrid"

'REFILE - ADDING FIRST NAME OF FALCAO   AS Monaco\'s Radamel Falcao celebrates after scoring a goal against Paris St Germain during their French Ligue 1 soccer match at the Parc des Princes Stadium in
Foto: 'BENOIT TESSIER'
31.08.2014.
u 12:51

Di Maria je otišao u Man Utd, a prostor je ostavljen Falcau. Obojici je menadžer Portugalac Jorge Mendez

Napadač Monaca Radamel Falcao na svojem je službenom profilu objavio: „San se ostvario #HalaMadrid“, a vijest su prenijeli svi relevantniji španjolski mediji.

Spekulacije o tom transferu traju od ranije, a još su se više produbile nakon odlaska Di Marije u Manchester United. Stvar je još ozbiljnija kada se zna da je obojici menadžer moćni Portugalac Jorge Mendes koji je dosad ostvario transfere od 700 milijuna eura, od kojih je 200 milijuna samo na Real Madridu. Uz Di Mariju i Falcaa, Mendes je menadžer i najboljem nogometašu na svijetu Cristianu Ronaldu, ali i trenerskoj zvijezdi Joseu Mourinhu.

Falcao je naknadno izbrisao post s Twittera, no da se na relaciji Kneževina - Kraljevina, Monaco - Real Madrid nešto događa potvrđuje i činjenica da se Falcao nije pojavio ni na ligaškom susretu kojeg je Monaco igrao protiv Lillea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije