OPASNI PROTIVNICI

Evo tko sve stoji Dinamu na putu do ulaska u Ligu prvaka

Dinamo
GNK Dinamo
05.08.2015.
u 10:43

Ono što se trenutno zna jest da modri imaju osiguranih tri milijuna eura u klupskoj blagajni i da mogu igrati jedino protiv prvaka država koji ostaju u igri, izuzev Partizana.

Dinamo se remijem u Norveškoj protiv Moldea (3:3) domogao jeseni u Europi, a hoće li igrati u Europskoj ligi ili Ligi prvaka, pokazat će se kroz sljedeća tri tjedna.

Ono što se trenutno zna jest da modri imaju osiguranih tri milijuna eura u klupskoj blagajni i da mogu igrati jedino protiv prvaka država koji ostaju u igri, izuzev Partizana.

Dakle, mogući protivnici za momčad Zorana Mamića su Basel, Celtic, Viktoria Plzen, Salzburg i Steaua. Ako Rumunje pak izbaci Partizan, tad je u "bubnju" bjeloruski BATE. Ako se pak dogodi još neko iznenađenje, tad protivnik može biti i ciparski APOEL. Jer, ta su dva kluba nenositelji, ali imaju bolji koeficijent od hrvatskog prvaka.

Sve u svemu, jedina drama bit će u Beogradu jer gosti iz Bukurešta jedva su došli do 1:1 u prvoj utakmici. Svi drugi su u podosta komfornoj situaciji, no ne i završenoj. Primjerice, Celtic je pobijedio samo 1:0 kod kuće azerbajdžanski Qarabag.

I ono što se također zna jest da Dinamo mora podići nivo igre jer će inače bilo koji od spomenutih protivnika biti neprelazna prepreka, a bila bi to tragedija jer ulazak u skupinu Lige prvaka osigurava 12 milijuna eura i kad se tome pridoda dva milijuna koliko donosi prolaz četvrtog pretkola, to je već 14 milijuna. I tu je još pola milijuna za remi i 1,5 milijun za pobjedu...

>> Luda utakmica, neka ovako bude i u četvrtom pretkolu!

>> Dinamo nakon drame u Norveškoj ipak osigurao jesen u Europi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije