izvješće o radu Vlade FBiH

Evo koja ministarstva su imala stopostotna izvršenja

Vlada FBiH
16.02.2017.
u 15:06

Na današnjoj sjednici Vlade FBiH usvojeno je izvješće o radu te vlade za 2016. godinu, urađeno sukladno Poslovniku o radu i Uredbi o planiranju rada i izvješćivanju o radu Vlade FBiH, federalnih ministarstava i institucija, te na temelju priloga koje su Federalnom zavodu za programiranje razvoja na obradu dostavila sva federalna ministarstava.

Ukupan postotak izvršenja planiranih aktivnosti na razini Vlade FBiH u 2016. godini iznosi 85 posto.

Stopostotna izvršenja planiranih aktivnosti imali su Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti i Federalno ministarstvo kulture i sporta, a ostvarenja od 95 posto Federalno ministarstvo rada i socijalne politike i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica.

Iznadprosječna su bila federalna ministarstva financija i trgovine (po 94 posto), prometa i komunikacija i za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata (po 92 posto), zdravstva (91 posto) i razvoja, poduzetništva i obrta (90 posto), te poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (88 posto).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?