Druženje u Mostaru

Emotivni susret legendi Predraga Naletilića Naleta i Blaža Bake Sliškovića

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
22.10.2016.
u 07:00

Predrag Naletilić Nale trenutačno ima 86 godina i riječ je o menadžeru koji je u Italiji zavrijedio status legende. Zajedno s prijateljem, talijanskim poznatim liječnikom Rodolfom Gallom, i njegovim kolegama liječnicima došao je na trodnevno sportsko kulturno druženje u Mostar. Tamo je uslijedio jedan emotivan susret.

Bakina i Marina škola

Susret u Mostaru počeo je predstavljanjem Škole nogometa International, koju vode nogometni velikani mostarskog nogometa Blaž Baka Slišković i Enver Mara Marić u novootvorenom Arena sport centru, koji se nalazi u neposrednoj blizini Gradskog bazena. Budući da je Predrag Naletilić Nale svojedobno u Pescaru doveo Blaža Sliškovića, te su njih dvojica dugogodišnji prijatelji, došlo se na ideju da Naletilić posjeti Sliškovića i posjeti njegovu nogometnu školu. Tko zna, možda je Naletilić Baki ponudio i neki novi trenerski angažman u Italiji... U Areni su talijanski liječnici i Predrag Naletilić bili gosti Sliškovićeve i Marićeve škole. Na susretu su bili i vlasnici sportskog centra, braća Ivica i Damir Džidić, također nekada istaknuti nogometaši Zrinjskog i Širokog Brijega.

Blaž Slišković o svojoj nogometnoj školi je izjavio:

- Radimo već pola godine otkako je škola službeno pokrenuta. Odziv za našu školu je vrlo dobar. Imamo trenutačno 90-ak polaznika starosti od 4 do 5 pa do 10 i 11 godina. U školi su uključene sve nacionalnosti. Ona je otvorena, rekao bih, za svakoga...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?