MUDRE ODLUKE

Emma Watson zarađuje najviše u Hollywoodu

emma
Profimedia
23.03.2017.
u 21:05

S obzirom na sve nagrade koje je film 'La La Land' odnio, netko bi mogao pomisliti da je Emma Watson napravila ogroman propust što je odbila u njemu glumiti. No kako je pristala glumiti u Disneyjevoj najnovijoj adaptaciji priče 'Ljepotica i zvijer' za dio profita koji film napravi, Emma Watson na dobrom je putu da postane najbolje plaćena glumica u Hollywoodu, piše Tportal.

'Ljepotica i zvijer' postao je nevjerojatan hit, a Emma Watson zaradit će desetke milijuna dolara. To će biti lijepi dodatak njenom bankovnom računu. Naime, procjenjuje se da je mlada glumica 'teška' oko 70 milijuna dolara. Oko pola te svote je od rada u serijalu o Harryju Potteru.

Zahvaljujući filmu 'Ljepotica i zvijer' Emma Watson vrlo vjerojatno bit će najbolje plaćena glumica u Hollywoodu 2017. godine. Jedina ozbiljna konkurencija dosad joj je bila Jennifer Lawrence koja je za svoju ulogu u 'Igrama gladi' dobila 15 milijuna dolara.

Emma Watson za svoju bi ulogu u filmu 'Ljepotica i zvijer' mogla dobiti više od 15 milijuna dolara jer je sklopila ugovor da će biti plaćena ovisno o tome koliko će film zaraditi širom svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije