Napokon su se pomirili:

Elton John opet razgovara s mamom

'Photo: Dusko Marusic/Vecernji list  08.07.2009 KULTURA-PULA-HRVATSKA  U VESPAZIJANOVOJ ARENI -PULSKOJ VELIKA ROC ZVIJEZDA ELTON JOHN ODRZAO KONCERT FOTO DUSKO MARUSIC'
08.02.2016.
u 10:24

Pjevač s majkom nije razgovarao osam godina. Posvađali su se jer je otpustio suradnike. Glazbenika je pekla savjest, pa o odnosu s mamom nije htio govoriti

Glazbenik je majci za 90. rođendan poslao buket orhideja. U njima je bila i čestitka.Sheila Farebrother kaže da joj je to bio najljepši od svih darova.

Elton John (68) s majkom nije razgovarao osam godina. Posvađali su se jer je otpustio vjerne suradnike i prijatelje. Bob Halley 30 godina bio je njegov vozač i osobni asistent. John Reid od početka je vodio njegovu karijeru. Elton i John bili su i u vezi, a problemi s majkom počeli su nakon prekida. Glazbenik ih je obojicu htio izbaciti iz svog života. To je tražio i od mame, no Sheila na to nije pristala.

- Nikad ih ne bih odbacila. Bob mi je bio kao sin. Uvijek je bio ljubazan i pažljiv, pazio je na mene - kaže Sheila.

Kad se suprotstavila sinu, Elton se jako naljutio. Rekao je majci da je mrzi. Zaprijetio je da će, ako mu se usprotivi, prekinuti sve kontakte s njom. Na kraju razgovora tresnuo joj je slušalicu.

- Zamislite?! Meni?! Svojoj mami?! - Sheila se šokirala.

Glazbenika je godinama pekla savjest, pa o odnosu s mamom nije htio govoriti.

- Sramio sam se. Sad ponosno kažem da mama i ja ponovno komuniciramo - dodao je Elton.

Sheilu je posebno dirnulo što je Elton na čestitki potpisao i sinove, Zacharyja (5) iElijaha (3). Dječake je rodila surogat majka. Sheila je rekla da jedva čeka zagrliti unuke i da podržava Eltonov odgoj. Pjevač, naime, ne želi da mu sinovi budu razmaženi. Kako bi zaradili svoj džeparac, moraju obavljati kućanske poslove i pomagati u vrtu. U tome ga podržava i suprug David Furnish (53).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije