Košarka

Džidić preuzeo klupu Slobode

Boris Džidić
25.11.2015.
u 06:30

Nakon nekoliko treninga, Džidić je kazao kako momčad nije zatekao u lošem fizičkom izdanju, ali su je psihički potresla tri posljednja poraza

Donedavni trener Sveučilišnog košarkaškog kluba Student iz Mostara Boris Džidić, nakon što se razišao sa svojim bivšim klubom, nije dugo ostao bez angažmana. Brzo je na njegovu adresu stigla nova ponuda koju je nekada kvalitetni košarkaš i mladi trenerski stručnjak i prihvatio.

Zamijenio Mićanovića

Rođeni Mostarac preuzeo je klupu Slobode iz Tuzle nakon što je dojučerašnji trener Tuzlaka Vladimir Mićanović podnio ostavku. Uprava kluba iz Tuzle navodno se brzo dogovorila s mladim trenerom iz Mostara. Prethodni trener Vladimir Mićanović rastao se sa Tuzlacima poslije lošijih igara i tri uzastopna prvenstvena poraz. Unatoč tome, u redovima Slobode gaje nadu kako će ostvariti ciljeve koje su zacrtali pred početak ove sezone.

Boris Džidić je u Tuzlu stigao u ponedjeljak i s igračima odradio već nekoliko treninga.

- Sloboda je veliki klub na prostorima Bosne i Hercegovine. Ljudi iz kluba, kao i brojni navijači Slobode, razumiju košarku. S upravom nisam potpisivao nikakav konkretan ugovor. Posao trenera je takav da možeš ostati mjesec dana, a možeš i četiri godine. Ja se nadam da ćemo uspješno raditi i postići rezultat koji se od nas ovdje očekuje, kazao je Boris Džidić.

Nakon nekoliko treninga, sada već novi trener tuzlanske momčadi kazao je kako momčad nije zatekao u lošem fizičkom izdanju, ali su je očito tri posljednja prvenstvena poraza malo dotukla i uzdrmala na psihičkom planu.

Staze uspjeha

- Nadam se kako ćemo doći na staze uspjeha. Bez obzira na to protiv koga budemo igrali, nikoga bez borbe na parketu nećemo unaprijed proglasiti boljim od sebe, zaključio je na kraju razgovora Boris Džidić, mladi trener i nekada uspješan košarkaš Zrinjskog, Cibone, Širokog, nekoliko europskih klubova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?