Košarka

Džanan Musa brani Mahmutovića

Džanan Musa
02.12.2015.
u 07:00

U sukob košarkaša Jusufa Nurkića i Košarkaškog saveza BiH iznenada se umiješao mladi košarkaš Cedevite i najbolji europski kadet

U rješavanju sukoba mladog bh. košarkaša Jusufa Nurkića s Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine, a posebice s glavnim tajnikom Saveza Harunom Mahmutovićem, umiješao se i trenutačno najbolji europski kadet, član Cedevite iz Zagreba Džanan Musa.

Lider zlatne generacije

Musa koji je bio predvodnik kadetske bh. vrste koja je na prošlom Europskom prvenstvu osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju, neočekivano se umiješao u sukob NBA košarkaša s jednim od čelnika Košarkaškog saveza BiH. Na svom profilu na Facebooku mladi košarkaš Džanan Musa je napisao kako su bh. košarci potrebni Jusuf Nurkić, upravo kao i glavni tajnik KS BiH Harun Mahmutović. Za Nurkića je kazao kako desetak godina može biti oslonac bh. košarkaške vrste, a za tajnika Mahmutovića je istaknuo kako je s njim u bh. košarku došlo nešto najljepše.

U pokušaj mirenja umiješao se mladi košarkaš i napisao kako se mora naći neko rješenje za obojicu. U međuvremenu Harun Mahmutović je kazao kako će se posvetiti uredskim poslovima, dok centar Jusuf Nurkić želi igrati za reprezentaciju BiH. Što to zapravo znači kada Harun Mahmutović kaže da bi se posvetio uredskim poslovima, još uvijek nije poznato.

Sjednica u Banjoj Luci

Zna se samo kako Jusuf Nurkić želi da njegov spor s krovnom kućom košarke u BiH pokuša riješiti Upravni odbor Košarkaškog saveza na svojoj sljedećoj sjednici. Inače, sjednica spomenutog tijela Košarkaškog saveza BiH trebala bi se održati koncem siječnja iduće godine u Banjoj Luci. Na spomenutoj sjednici bit će podneseno izvješće o radu kako Upravnog odbora, tako i samog glavnog tajnika KS BiH. Ostaje onda vidjeti hoće li se i na kakav način riješiti spor na relaciji Nurkić - Mahmutović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije