Omladinski kup

Dvostruke visoke pobjede Širokog Brijega, Sarajeva i Orašja

nogomet
30.09.2016.
u 08:00

U četvrtfinale Omladinskoga nogometnog kupa BiH za juniore s područja Federacije BiH nakon dviju utakmica plasirali su se: Sarajevo, Troglav 1918, Zvijezda, Široki Brijeg i Orašje.

Ovi klubovi, plus tri s područja Republike Srpske, nastavit će natjecanje za Kup BiH. U osmini finala Omladinskoga kupa BiH Široki je Brijeg na Mostarskom blatu (bez U19 reprezentativaca Tonija Nikića, Ivana Milićevića i Stipe Jurića) visoko svladao Velež 6:0 (Buhač, Marić 2, Bešlić i Mašić 2). Širokobriježani su slavili i u prvoj utakmici u Vrapčićima (5:3), te tako izborili prolaz (ukupno 11:3). Branitelj naslova kupskog pobjednika Sarajevo u uzvratu je svladao Goražde 8:0, što je ukupno 13:0, jer su Sarajlije i u Goraždu bili bolji - 5:0. Visokim ukupnim rezultatom 10:1, Orašje je pobijedilo Borac iz Jelaha (4:0, 6:1).

Zvijezda je u Gradačcu uvjerljivo nadigrala Novi Travnik 5:0, 2:3, pa poraz u uzvratu nije ništa promijenio (ukupno 7:3 za Zvijezdu). Jedina neizvjesnost dogodila se u susretima livanjskoga Troglava 1918 i Sloge (Bosanska Otoka). Livnjaci su u gostima slavili 2:0, ali je Sloga uzvratila 2:1 pobjedom u uzvratu na Zgonima u Livnu. Prolazak dalje i plasman u četvrtfinale ipak je izborio Troglav 1918 (ukupno 3:2).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije