Zarobljene

Dvije Posušanke zatvorene u knjižari

Zapečaćena vrata
01.06.2012.
u 16:12

Bile su zatvorene u knjižari od devet sati ujutro do popodnevnih sati jer su inspektori zapečatili ulazna vrata

Dvije Posušanke bile su zatvorene u knjižari od devet sati ujutro do popodnevnih sati jer su ispektori zapečatili ulazna vrata. One su se u trenutku pečaćenja ulaza nalazile u stražnjem dijelu te nisu vidjele što se događa na ulazu, javio je Radio Posušje.

Naime, prolaznici su primjetili dvije radnice koje su udarale rukama po staklu knjižare, koja se nalazi preko puta zgrade Općine Posušje. Taj prizor je iznenadilo stanovnike i prolaznike u tom dijelu Posušja. Građani su nazvali Policijsku postaju Posušje i obavijestili dežurne o tom događaju. Što se točno dogodilo bit će poznato nakon što službene institucije odrade svoj posao sukladno propisima. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mozel
10:15 02.06.2012.

Otstetu za bespravno lisavanje slobode i pritvaranje i onemogucavanje slobodnog kretanja gradjana.Povreda gradjana iz navedenog clana pa oni koji su nosili glavu na ramenu samo radi podsisivanja ili za ukras a sa kojom nisu mislili pa oni neka plate njihovu ostetu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?