Prijedor

Dvije osobe uhićene zbog ubojstva umirovljenika u Kozarcu, u tijeku i pretresi

fdh
04.05.2015.
u 10:10

Dvije osobe su uhićene i trenutno su na saslušanju u prijedorskoj policiji zbog sumnje da imaju veze sa ubojstvom sedamdesetčetverogodišnjeg Hasana Alića u zaseoku Dera kod Kozarca

Kako je za Klix.ba Kazala Marija Matić, glasnogovornica Centra javne sigurnosti Prijedor, u tijeku su pretresi i na više lokacija u gradu Prijedoru, a sa ciljem pronalaska predmeta koji bi se mogli dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom. Koji je bio motiv ovoga ubojstva trebalo bi biti poznato nakon saslušanja osumnjičenih. Tijelo 74-godišnjaka je pronađeno u njegovoj kući jučer u poslijepodnevnim satima, i to sa prostrijelnom ranom na glavi. Navodno, u neposrednoj blizini Alićevog tijela pronađene su i hepo kocke i progorjeli tepih pa se sumnja da je ubojica pokušao zapaliti kuću ubijenog kako bi prikrio cijeli slučaj. Također je izvršena i pretres u kući ubijenog. Pretpostavlja se da je motiv ovoga ubojstva koristoljublje s obzirom na to da je Alić primao njemačku penziju te je živio sam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije