Prometna nesreća

Dvije nesreće u Mostaru, pet osoba ozlijeđeno

 prometna nesreca
01.01.2016.
u 09:57

Teža prometna nesreća dogodila se na magistralnoj cesti M-17, kod Pravoslavnog groblja u Mostaru

Oko 23:15 sati na magistralnoj cesti M-17, kod Pravoslavnog groblja u Mostaru dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su, prema neslužbenim podacima, ozlijeđene četiri osobe.

U nesreći je sudjelovao automobil Golf 2, čiji su tragovi krivudanja po magistralnoj cesti bili vidljivi na oko stotinjak metara prije od mjesta nesreće, javlja Bljesak.

Nakon krivudanja po cesti iz smjera sjevera prema jugu, Golf je sletio s magistrale, te je pao na prilaz podvožnjaku i završio je na krovu. Četiri osobe su zadobile ozljede neutvrđenog stupnja, i hospitalizirane su u KB 'dr. Safet Mujić'.

Na mjestu nesreće su službenici PU Mostar uradili očevid, a automobil je specijalnim policijskim vozilom 'pauk' izuzet u krug policijske uprave radi vještačenja.

Oko ponoći je došlo i do prometne nesreće na magistralnoj cesti Mostar - Nevesinje, u prigradskom naselju Dračevice u kojoj je sudjelovao automobil Audi 80.

Automobil se kretao iz smjera Nevesinja, i vozač je u jednoj blažoj krivini izgubio nadzor nad upravljačem, udario je u zid bašte bočnom stranom, te je prednjim dijelom ostao na zidu, a zadnjim dijelom na cesti.

Prema neslužbenim podacima u ovoj nesreći je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a na automobilu je nastala veća materijalna šteta. Također u ovoj nesreći intervenirali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar. Mjesto nesreće su osiguravali i očevid uradili službenici PU Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije