Posušje

Dvanaesti susret bez poraza

dada
24.05.2016.
u 10:00

Kada se odradi dobro na travnjaku, svi to u Posušju znaju pohvaliti i veseliti se uspjehu svoga HŠK Posušje. U 27. kolu Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine - Jug protiv Neuma zabilježili su dvanaesti susret bez poraza uz gol-razliku 33:5. Kao gosti, nadigrali su sastav NK Neum.

Na kraju je ostvarena visoka pobjeda za goste iz Posušja (4:1). Trener Leo Slišković dobro je posložio sastav koji igra ujednačeno i vrlo dobro. Strijelci su bili Dario Stipić (2) te Dominik i Danijel Begić kojemu je ovaj pogodak 15. u sezoni.

Već ove srijede, uvjereni su navijači u Posušju, njihovi će ljubimci na svom prekrasnom stadionu na Mokrom docu zabilježiti pobjedu jer dolaze gosti iz Blagaja koji su Posušani pobijedili i na njegovu travnjaku prošle sezone. Iz uprave pozivaju navijače da pozdrave svoje nogometaše koji nižu pobjede i pokazuju kako nogomet u gradu podno Radovnja u posljednje vrijeme bilježi uspjehe i uspone. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije