MUP HNŽ:

Dva uhićenja zbog narkotika

policija
12.02.2016.
u 10:21

U četvrtak, 11. veljače, oko 22 sata djelatnici Odjela krim policije MUP-a HNŽ radeći na sprječavanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga pretresli su kuću u mjestu Kuti-Livač koju koristi N. N. (1990) iz Mostara.

Tom prigodom kod istog su pronađeni tragovi koji upućuju na izvršenje spomenutog kaznenog djela, kao i jedna ručna bomba te više komada streljiva kalibra 7,62 mm. Osoba je uhićena i nad njim je izvršena kriminalistička obrada.

Istoga dana oko 23 sata djelatnici Odjela krim policije na parking prostoru kod stadiona HŠK Zrinjski uhitili su M. M. (1996.) iz Mostara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Kod uhićenog je pronađena pvc vrećica sa zatvaračem i metalna kutija sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Nad osobom je izvršena kriminalistička obrada.

U četvrtak, 11. veljače američki državljanin J. T. (1980) prijavio je policiji provalu u prostorije udruge Focus na Trgu Ivana Krndelja bb. Izlaskom na lice mjesta djelatnici policije utvrdili su da je nepoznati počinitelj nasilno otvorio ulazna vrata te iz unutrašnjosti otuđio televizor LG.

Istoga dana E. P. iz Mostara prijavio je provalu u prostorije Direkcije za izgradnju sportskog centra Mostar, iz kojih je ukraden digitalni foto aparat, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije