aktualni načelnika Općine Srebrenica

Duraković zatražio privremenu mjeru zabrane objavljivanja rezultata izbora

Duraković
01.11.2016.
u 14:23

Nedim Ademović, odvjetnik aktualnog načelnika Općine Srebrenica Ćamila Durakovića, danas je podnio žalbu Ustavnom sudu BiH kojom traži privremenu mjeru obustave implementacije izbornih rezultata u Srebrenici, dok se ne donese konačna presuda Ustavnog suda BiH.

Ovu informaciju Feni je potvrdio Duraković, koji je kazao kako je svih pet lidera probosanskih stranaka SDA, SBB, SDP, SBiH i DF potpisalo spomenuti dokument.

Dosadašnji načelnik Srebrenice kazao je nakon odluke Apelacijskog odjela Suda BiH kojom je odbijena žalba za poništenje izbora u Srebrenici, da poštuje ovu odluku, ali da se na tome neće završiti te da će nastaviti pravnu borbu.

Tada je i Durakovićev odvjetnik najavio da će u najskorije vrijeme od Ustavnog suda BiH tražiti privremene mjere zabrane objavljivana konačnih rezultata za načelnika Općine Srebrenica, navodeći da izbori u Srebrenici nisu bili fer i demokratski i da stoga nastavljaju borbu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije