čestitka za Dan policije

Dunović: Policijski posao velika čast, ali i odgovornost

dunovic
01.07.2016.
u 09:35

Potpredsjednik Federacije BiH Milan Dunović danas je uputio čestitku povodom obilježavanja Dana policije u Federacije BiH. On će danas prisustvovati i sjednici Svečanog kolegija u Domu policije, koju organizuju Federalno ministarstvo unutarnji poslova i Federalna uprava policije.

- Povodom Dana policije u Federaciji BiH upućujem iskrene čestitke svim policajcima i zaposlenicima policijskih tijela i zahvaljujem im se na časnom, poštenom i profesionalnom radu. Obavljati ovu vrstu posla je velika čast, ali i odgovornost. Profesionalan rad policije je u službi svih građana i neophodna je visoka razina odgovornosti, odricnja, mentalne i fizičke snage. Baveći se ovim poslom neki su izgubili i svoje živote i nikada ih ne smijemo zaboraviti.

Želim vam mnogo uspjeha u radu i vjerujem da ćete nastaviti i dalje svjesno i odgovorno obavljati ovaj častan posao, svakodnevno osiguravajući bolju sigurnost naših građana - kaže se u čestitki Dunovića, priopćeno je iz Ureda potpredsjednika FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?