Još jedna veća zapljena

Državljani Albanije u Hrvatsku pokušali unijeti gotovo 10 kg heroina!

Još jedna veća zapljena
22.10.2016.
u 13:52

Još jednom uspješnom suradnjom policijskih službenika Policijske uprave Gruda i djelatnika Carinske ispostave Karasovići spriječen je pokušaj krijumčarenja gotovo 10 kg heroina.

Naime, u večernjim satima, u četvrtak 20. listopada, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, tijekom kontrole osobnog vozila albanskih nacionalnih oznaka, pronađeno je 9,650 g heroina.

Vozilom je upravljao 40-godišnji državljanin Albanije, a s njim se nalazila i 62-godišnja suputnica, također Albanka. 

Tijekom kontrole vozila policijski službenici u suradnji s djelatnicima carine uočili su preinake i limarske radove na blatobranu vozila zbog čega su posumnjali na krijumčarenje, pa je zatražen nalog za pretragu vozila. 

Pretragom je u posebno izrađenom spremniku iza kontrolne table u unutrašnjosti vozila pronađena droga, pakirana u 18 zasebnih paketića.

Dvoje albanskih državljana je uhićeno i odvedeno na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da droga pripada 40-godišnjem vozaču koji je je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometna drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok je suputnica puštena na slobodu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?