SAMO U VEČERNJEM LISTU:

Donosimo imena svih kandidata na listama Hrvatskog narodnog sabora BiH

naslovna
VL FOTO
14.07.2014.
u 00:03

Kandidat Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH je Dragan Čović

Večernji list u današnjem tiskanom izdanju donosi popis svih kandidata Hrvatskog narodnog sabora BiH. Listu predvodi HDZ BiH, a kako smo i najavili, na listama se nalazi veliki broj novih ljudi od kojih se očekuje da će za nekoliko mjeseci preuzeti važne poluge vlasti u BiH. 

Večernjem listu je potvrđeno kako je kandidat Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragan Čović. Tko su ostali nositelji lista, te tko je sve na listama HNS-a BiH pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 24

JM
jezero-matica
15:40 14.07.2014.

Pratim na portalu neke uljeze i mrzitelje svega Hrvatskoga!Za kog oni rade neka tog i komentiraju,a nas Hrvate nek ostave na miru,mi smo prezivili 400 god.turskog zuluma pa cemo i ovaj!Samo sloga i zajednistvo nas spasava!

Avatar error
error
15:31 14.07.2014.

nije mi jasno zasto se mnogi kvazi "hrvati" pjene na spomen HNS-a...kakav covjek tj necovjek treba biti i protiviti se vecinskoj volji svoga naroda??? Konacno nakon dugih 8 godina okupacije pozicije hrvtaskog clana predsjednistva od strane muslimana i kvazi hrvata, previ hrvati dolaze ne svoje, sami biraju svog clana predsjednistva a samim time postavljaju hrvate u razne konzulate u raznim zemljama koji ce zastupati interese hravta u bih a ne muslimana ili yugosolvena...konacno sahovnica ponovno u zgradi predsjednistav bih a tito leti van kroz prozor u kantu za smece...kako cu se smijati ovim kvazi hrvatima nakon izbora kada vide izborne rezultate HNS-a , preko 90% hrvatskih biraca daju glas strankama okupljenim oko HNS-a to je 100% tocno...

PA
pacijent
18:24 14.07.2014.

za komentare dole navedene :ako hrvatski narod da nekom vecinu glasova onda bi ta stranka ili osoba trebala da taj narod zastupa na proslim izborima nisam glasao za HDZ ali sad hocu zbog nepravde koje su nanijeli hrvatskom narodu bosnjackeke stranke uz pomoc izdajnika HSP;NSRB i novopecena budimirova

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?