Izbor sportaša

Dominirali sportaši iz borilačkih sportova

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
05.03.2016.
u 08:00

Sportski laureati Viteza za 2015. su džudaš Filip Stojak i karatašica Zenira Bektaš u pojedinačnim i nogometaš Josip Šantić i odbojkašica Elena Križanović u ekipnim sportovima. Tako je odlučio peteročlani stručni ocjenjivački sud, a svečanost proglašenja održana je u dvorani Etno sela “Čardaci” u Vitezu. Filip Stojak, član JK Vitez, priznanje najboljeg zaslužio je 5. mjestom na SP-u i 1. mjestom na prvenstvu BiH za mlađe seniore U23, a Zenira Bektaš, članica KK Mladost, 1. mjestom u kategoriji borbe ekipno i 2. mjesto u kategoriji borbe pojedinačno na Europskom sveučilišnom prvenstvu. Ovim sportašima priznanja i nagrade uručio je općinski načelnik Viteza Advan Akeljić. Na lijepoj sportskoj svečanosti proglašeni su i najperspektivniji sportaši - član KK Mladost Atif Patković i članica SK CM Dora Ćosić. U kategoriji kadeta najbolji su članovi KK Mladost Arnes Zahirović i Nedžemina Varupa u pojedinačnim sportovima, dok su najbolji u ekipnim sportovima članovi STK Vitez Kemal Beganović i Ajna Zlotrg. U juniorskoj konkurenciji najbolji su karataš Nedim Bektaš i džudašica Irena Biletić u pojedinačnim sportovima, te košarkaš Filip Grabovac i odbojkašica Matea Čuturić u ekipnim sportovima. Najbolji u kategoriji sportaša s tjelesnim oštećenjem su Alma Ramić (stolni tenis) i Mirnes Spahić (odbojka).

Najbolje kadetske ekipe su STK Vitez u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a u juniorskoj konkurenciji ekipe Ragbi i Odbojkaškog kluba. Najuspješnijom ekipom u muškoj konkurenciji proglašena je momčad RK Vitez, a OK Vitez u ženskoj konkurenciji, dok su priznanje najboljeg trenera dobili Ivan Stojak, JK Vitez, u pojedinačnim sportovima i Danijel Vrebac, RK Vitez, u ekipnim sportovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?