Prvenstvo odbojkaša BiH

Domaljevac u Gacku izgubio već dobivenu utakmicu

11.02.2016.
u 09:00

Dobru igru pružili su odbojkaši Domaljevca u 13. kolu, na gostovanju u Gacku. Jedini premijerligaš iz Posavske županije nastavio je tako s dobrim igrama na gostovanjima, što je obilježje nastupa Domaljevčana u tekućoj sezoni. Na poslovično vrućem terenu u Gacku momčad Zlatka Ivića povela je poslije dramatičnih 25:27 u prvom setu, domaći u 2. uzvraćaju (25:22), ali se Domaljevac u 3. setu revanšira (22:25). Presudio je 4. set koji su domaći “izvukli” u trilerskoj završnici (28:26), dok u 5. setu Domaljevac “pada” pa Gacko bez poteškoća 5. set rješava u svoju korist. Govoreći o utakmici s vremenske distance, Zlatko Ivić, trener Domaljevca, kaže: - Moram reći da sam zadovoljan igrom ekipe. Dugo smo putovali. Mislio sam da se u početku nećemo snaći, međutim, krenuli smo odlično i u tom ritmu odigrali prva 3 seta, bez obzira što smo drugi izgubili, sve je išlo prema planu. U rukama smo poslije vodstva od 24:22 u 4. setu praktično imali tri boda. Što se dogodilo da izgubimo taj set, a nakon toga i utakmicu, sam sebi ne mogu objasniti. Ali što je, tu je, nastavljamo s treninzima, predstoje nam ključne utakmice u borbi za ostanak.

Mladost je bez problema stigla do bodova u Bajnoj Luci. Poslije dva lako dobivena seta, tek u trećem domaći su priprijetili, ali bilo je kasno. Za ostanak Domaljevca u Premijer ligi važna utakmica igrala se u Ljubinju, međutim, momci iz duhanske prijestolnice Hercegovine relativno lako stigli su do bodova protiv Gradine (3:1). U Bijeljini domaćin je lako “pao” protiv Kaknja 0:3, dok je ishod utakmice u Ilijašu gdje je gostovalo brčansko Jedinstvo unaprijed bio poznat, 0:3. Rezultati 13. kola: Gacko - Domaljevac 3:2, Borac - Mladost 0:3, Ljubinje - Gradina 3:1, Radnik - Kakanj 0:3 i Ilijaš - Jedinstvo 0:3. Poredak: 1. Mladost 37, 2. Kakanj 31, 3. Radnik 27, 4. Gradina 23, 5. Jedinstvo 23, 6. Gacko 17, 7. Borac 15, 8. Ljubinje 11, 9. Domaljevac 8, 10. Ilijaš 3 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije