KAO U POPULARNOJ SERIJI:

Dogovorio perverzan seks s policajcem, pa ga ubio i rastopio u kadi punoj kiseline

KAO U POPULARNOJ SERIJI
21.10.2016.
u 13:00

Tijekom perverznih seksualnih igrica ubijen je britanski policajac Gordon Sample. Ubojica je njegovo tijelo pokušao rastopiti u kadi punoj kiseline.

Britanski policajac Gordon Sample (59) ubijen je tijekom sastanka kojeg je dogovorio putem Grindra, stranice za upoznavanje partnera namijenjene gay i biseksualnim muškarcima.

Intervencija zbog jakog smrada

Njegov ubojica, 50-godišnji talijanski državljanin Stefano Brizzi, svoju je žrtvu zadavio, a njegovog se tijela pokušao riješiti uronivši ga u kadu punu kiseline. Nakon nekoliko dana, Brizzijevi susjedi počeli su se žaliti na nepodnošljiv smrad koji dopire iz njegovog stana.

Kad su mu policajci upali u stan pronašli su ga samo u boksericama i sunčanim naočalama, a u kadi su našli raspadnute komade ljudskog mesa. ‘Pokušao sam rastopiti tijelo. Ubio sam policajca. Ubio sam ga prošli tjedan. Upoznao sam ga na Grindru i ubio ga. Sotona mi je rekao da to napravim’, rekao je policajcima.

Igrica koja je pošla po zlu?

Ipak, Brizzi se na suđenju ipak neće braniti ludilom, kaže njegov pravni zastupnik, koji tvrdi da je 59-godišnji policajac umro tijekom seksualne igre koja je pošla po zlu.

Brizzi je navodno, konzument metamfetamina koji se volio hvalisati perverzijama, a u javnosti je govorio i o svojoj sklonosti ka sotonizmu. Velik je obožavatelj serije ‘Breaking bad’ u kojoj je, sumnja se, dobio ideju kako se riješiti tijela. Glavni lik serije, Walter White, u jednoj je epizodi tijelo čovjeka kojeg je otrovao, rastopio u kiselini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?