predsjednik rs-a

Dodik: Ne osjećam sankcije ni SAD-a, a kamoli EU

Milorad Dodik
02.02.2017.
u 13:40

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da on ne zna da je pod sankcijama Europske unije te da o tome nema nikakvu službenu obavijest, a ne osjeća ni da je pod sankcijama Sjedinjenim Američkih Država, koje su mu uvedene 17. prosinca prošle godine.

Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci naveo kako ne osjeća nikakve posebne probleme niti zbog sankcija SAD-a.

-Vjerujem da je to urađeno samo iz refleksa jednog broja ljudi. A što se tiče EU, baš danas imam razgovor s jednim veleposlanikom iz EU, pa ne razumijem kakve su to moguće sankcije - ustvrdio je Dodik, ali nije precizirao s kojim to veleposlanikom ima sastanak.

Bivši predsjednik RS-a i čelnik NDP-a Dragan Čavić ustvrdio je da su veleposlanici zemalja Europske unije u BiH, prije desetak dana na neformalnom sastanku u Sarajevu, odlučili da više ne kontaktiraju s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Na taj način, praktički, Europska unija je već uvela neki vid sankcija predsjedniku Republike Srpske, kazao je on za beogradske "Novosti".

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
14:07 02.02.2017.

Saznaces ali ce biti kasno,kada bude gorjela RS kao Rumunija danas.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije