Kakanj

Dodatnih 200 radnih mjesta: Svečano otvoren tržni centar "Real" u Kaknju

real
18.01.2017.
u 21:26

Presijecanjem vrpce na prijemu za poslovne partnere i prijatelje svečano je otvoren tržni centar "Real" u Kaknju koji je ujedno najveći i najmoderniji u ovom gradu.

Tržni centar "Real" napravljen je na mjestu trgovačkog centra CC1, koji je u centru Kaknja dugo vremena bio izvan funkcije, a večerašnjim otvorenjem na kojem su se nazočnima obratili načelnik Kaknja Nermin Mandra i direktor Re-Al company Alen Memić, poslane su poruke sreće i uspjeha u radu svim poslovnim partnerima i zaposlenima u tržnom centru "Real".

Načelnik Kaknja Nermin Mandra je istaknuo kako je sa zadovoljstvom izdvojio vrijeme da nazoči večerašnjem događaju, ali i da bi zbog njegovog značaja odgodio sve druge obveze kako bi se odazvao, piše Klix.ba. 

Direktor Re-Al company-a Alen Memić u svome obraćanju nazočnima iskazao je zahvalnost za razumijevanje i pomoć u realizaciji ovog značajnog projekta.

Otvorenjem tržnog centra "Real" u Kaknju oko 200 mladih, uglavnom iz Kaknja, dobilo je radno mjesto, a svi posjetitelji moći će zadovoljiti svoje ukuse kako u radnjama kao što su: Jordie's, Watch Line, Mobil centar, Merkato, Juventa, iNovine, Planika, Digital City, Aja Home & Fashion, kozmetičko-frizerski salon sa solarijem Sunlight Lounge i brojne druge, tako i u brojnim ugostiteljskim objektima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?