Ljubiša Samardžić

Dobro se oporavlja: Liječnici su oduševljeni glumčevom snagom

Ljubiša Samardžića
Zarko Basic/PIXSELL
10.12.2016.
u 21:05

Ljubiša Samardžić operiran je prije tjedan dana, a kirurška intervencija trajala je nekoliko sati. Za probleme koje je imao prethodnih mjeseci nitko od njegovih kolega nije znao

Ljubiša Samardžića (80) oporavlja se nakon teške operacije mozga, a kako saznaje srpski Alo, liječnici su oduševljeni brzinom kojom je srpski glumac ponovo stao na noge.

- Tim koji je operirao Ljubišu i oni koji su cijeli vrijeme brinuli o njemu potpuno su iznenađeni brzinom kojom se oporavio. Iako su smatrali da će duži vremenski period ostati u bolnici, to ipak neće biti slučaj. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, već je vrlo brzo postao pokretan - kažu iz Kliničkog centra Srbije, piše 24sata.hr. 

- Njegova rana zarasta baš kako su liječnici predvidjeli. On je u odličnom stanju i čak se šali s osobljem, koje o njemu brine 24 sata na dan. On bi danas ili sutra trebalo biti pušten kući, dok će mu kontrola biti za tri tjedna - dodaje izvor.

Podsjetimo, glumac je operiran prije tjedan dana, a kirurška intervencija trajala je nekoliko sati. Za probleme koje je imao prethodnih mjeseci nitko od kolega nije znao, a od trenutka kada je operiran njegova obitelj o dijagnozi nije pričala u javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije