"To catch a cheater"

Djevojci poslao seksi instruktora joge da je "provjeri", pa se šokirao...

"To catch a cheater"
18.02.2017.
u 21:11

"To catch a cheater" jedna je od najpopularnijih i najbizarnijih YouTube emisija, no ono što se dogodilo u jednoj od posljednjih epizoda iznenadilo je i one koji su navikli na baš sve.

Naime, jedan ljubomorni dečko htio je provjeriti što mu djevojka radi dok je u teretani pa je poslao zgodnog instruktora joge da malo ispita teren i ispipa nju.

Instruktor joj je pokazivao vježbe, namještao je i pomagao joj u rastezanju - odnosno, radio sve ono što jedan privatni instruktor inače radi. Na kraju ju je pitao broj i predložio da to nekad ponove, na što je djevojka odgovorila da ima dečka te upitala može li i on doći te očigledno položila "test vjernosti", prenosi Index. 

No, ljubomorni dečko je poludio i tvrdio da on svejedno misli da ga je prevarila te šokirao čak i voditelja koji je zaključio: "Ti si htio da te prevari, ti želiš prekinuti s njom, zar ne?"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije