Korajlić - Vilić

Direkcija kontinuirano provodi proces izgradnje kapaciteta

vilic
15.12.2016.
u 21:54

Dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije prof. dr.Nedžad Korajlić posjetio je danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH, kojom prilikom se sastao s direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem. Vilić je prezentirao okončane aktivnosti u sklopu izvršavanja poslova iz nadležnosti Direkcije u ovoj godini i zaključio da su poslovi i zadaci uspješno okončani, posebno ističući izvršavanje poslova iz međunarodne operativne policijske suradnje i zaštite VIP osoba i objekata.

Naglasio je da Direkcija kontinuirano provodi proces izgradnje kapaciteta, što između ostalog, podrazumijeva materijalno-tehničko opremanje i usavršavanje kadrova.

Istaknuo je važnost suradnje Direkcije i Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije koji je kroz razne projekte i kroz stalno praćenje i usvajanja novih saznanja iz oblasti sigurnosti, pridonio razvoju policijskog posla uopće.

Dekan Korajlić se zahvalio na dobroj suradnji i profesionalnom odnosu te rekao da je sudjelovanje službenika Direkcije u znanstveno - istraživačkim oblastima Fakulteta od velikog značaja za obje institucije, prioćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Sugovornici su izrazili uvjerenje da će se uspješno partnerstvo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije nastaviti i u idućoj godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?