Liga prvaka

Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

Dinamo - Molde
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
28.07.2015.
u 23:04

U trećem pretkolu Lige prvaka Dinamo je razočarao na Maksimiru i odigrao 1:1 protiv norveškog Moldea. Hrvatski prvak poveo je u 18. minuti preko Henriqueza, a samo dvije minuta kasnije izjednačio je Kamara.

Zoran Mamić ponovno je odlučio krenuti s tri braniča, Dinamo je igrao u sustavu 3-5-2 (3-4-1-2), ali večeras to nije djelovalo posebno dobro. A sama utakmica otvorena je velikom prilikom, Taravel je ispucao loptu i gurnuo Soudanija samog pred vratara, ali on je pucao pokraj gola.

A tada je Molde preuzeo konce igre i pokazao da se u Zagreb nije došao braniti i stvorio nekoliko dobrih situacija, ali nije uspio zabiti. A onda je u 18. minuti Pivarić lijepo ubacio, Henriquez dobro skočio i majstorskim trzajem glavom zabio za vodstvo. I umjesto da modrima to bude poticaj i da se opuste, oni su samo dvije minute kasnije primili gol. Kamara je također glavom zabio i postavio konačni rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije