Zdravko Mamić:

Dinamo će prezimiti ove ili sljedeće sezone!

Zdravko Mamić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
01.10.2014.
u 10:09

- Ne sviđa mi se što se u javnosti plasira priča o slabom Celticu, oni su favoriti kao što bismo mi bili kod kuće da imamo pun stadion

Nogometaši Dinama otputovali su u Glasgow gdje ih sutra očekuje utakmica drugog kola Europske lige protiv Celtica. Prije puta novinarima se obratio izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić.

- Ne sviđa mi se što se u javnosti plasira priča o slabom Celticu, oni su favoriti kao što bismo mi bili kod kuće da imamo pun stadion. Pred 50.000 ljudi protiv Reala u Maksimiru mi bismo bili favoriti. No, idemo s nadom. Ako njihovoj srčanosti odgovorimo na isti način, a tehnički mislim da smo bolji, imamo šanse. Mene bi zadovoljio i bod. I s ovom utakmicom ništa neće biti riješeno, niti će pobjeda značiti da smo u proljeću, niti poraz da nismo. No, za godinu dana kad se sve uigra, a sad smo na 50 posto, takve momčadi ćemo pobjeđivati. Dinamo će dočekati proljeće u Europi, ali ne znam hoće li ove ili sljedeće sezone, rekao je Zdravko, a nadovezao se trener Zoran.

- U Glasgowu sam doživio jednu od najljepših atmosfera u igračkoj karijeri i to će Celticu biti velika snaga. Proučili smo ih, ali tu je riječ o jednoj utakmici u kojoj je svašta moguće.Idemo s vjerom da možemo nešto napraviti, a bih li bio zadovoljan bodom ovisi o tome kako će se razvijati utakmica.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mate45
22:20 01.10.2014.

Zdravko napusti Dinamo odnosno tvoju kravu muzaru i navijači će se vratiti u Maksimir te velikodušno pomoći da Dinamo konačno prizimi u Europi. Dok si ti tamo nema navijača, nema Evrope.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije