Čeka se potpis 75 milijuna eura vrijednog transfera

Di Maria iz Reala u Manchester Unitedu, postat će najskuplji igrač u povijesti Premierlige

Angel di Maria
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.08.2014.
u 11:47

Argentinac je već u Manchesteru gdje će danas obaviti liječnički pregled nakon čega će uslijediti objava transfera.

Samo je pitanje trenutka kada je Manchester United i službeno objaviti da je Angel di Maria novo pojačanje na Old Traffordu.

Real Madrid i United dogovorili su detalje, a BBC navodi da je vrijednost transfera 59,7 milijuna funti odnosno 75 milijuna eura. To će biti najveća svota koju je jedan engleski klub platio za igrača.

Do sada je taj rekord držao Chelsea koji je Liverpoolu za Fernanda Torresa platio 63 milijuna eura. Mesut Özil je Arsenal koštao 53 milijuna, dok je Manchester City za Sergia Aguera izdvojio 48 milijuna.

Strani mediji pišu da je Argentinac već u Manchesteru gdje će danas obaviti liječnički pregled nakon čega će uslijediti objava transfera.

To će biti četvrto pojačanje ove sezone za momčad Luisa van Gaala. Crveni su vragovi do sada doveli Lukea Shawa, Andera Herreru i Marcosa Roju. Klub će za transfere potrošiti astronomskih 165 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije