Premijer liga BiH

Derbi začelja između Olimpica i Metalleghea na kraju jesenskog dijela sezone

Olimpic i Metalleghe
03.12.2016.
u 09:00

Nogometaši Metalleghea BSI će u 18. kolu nogometne Premijer lige BiH gostovati u Sarajevu gdje će se sastati s Olimpicom. Susret je to momčadi koje se nalaze u zoni ispadanja i sigurno je kako će imati posebnu težinu i značaj u borbi za ostanak u Premijer ligi BiH.

Kraljevi imaju tri boda prednosti nad Olimpicom i želja im je da pozitivnim rezultatom ta prednost pred prvenstvenu stanku ostane ista ili možda i veća.

- Svjesni smo značaja ovog susreta s Olimpicom i u njega ulazimo maksimalno koncentrirani i spremni. Olimpic je kao i mi, na osnovi prikazanih igara trebao imati više bodova na ljestvici. Nakon poraza od Sarajeva radili smo na ispravljanju uočenih pogrešaka i psihičkom segmentu u momčadi. Nadamo se pozitivnom rezultatu kako bismo na prvenstvenu stanku otišli u dobrom raspoloženju, istaknuo je Mato Neretljak, trener nogometaša Metalleghea BSI.

Izvjesno je kako u postavi kraljeva neće biti kartoniranih Selimovića i Bibića te ozlijeđenog Peze, a trener Neretljak će neposredno pred susret odrediti početnih 11 nogometaša. Prvi susret ovih momčadi odigran na Piroti završio je 1:1. Jajčani se sada nadaju kako mogu doći do tri nova prvenstvena boda.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije