SDA odlučila

Denis Zvizdić naslijediti će Vjekoslava Bevandu

zvizdic
Foto: agencije
18.12.2014.
u 19:05

Predsjedništvo Stranke demokratske akcije (SDA) na večerašnjoj sjednici je izglasalo da će Denis Zvizdić biti predložen za mandatara za sastav Vijeća ministara.

Sjednica Predsjedništva SDA je trajala četiri sata.

Zvizdić je dugogodišnji član SDA, a do sada je obavljao i niz političkih funkcija, uključujući poziciju premijera Vlade Sarajevske županije, predsjedavajućeg Skupštine SŽ, a bio je i predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH.

Na Arhitektonskom fakultetu u Sarajevu je doktorirao 2007. godine, gdje i sada radi kao docent.

Denis Zvizdić je kratko rekao novinarima da je ova dužnost i kandidatura velika obveza i čast i da će u sljedećem mandatu raditi za dobrobit čitave BiH.     

Na ovoj poziciji on će naslijediti Vjekoslava Bevandu, aktualnog državnog premijera.

Komentara 2

CO
cope
20:31 18.12.2014.

Politicki izabran arhitekta za predsjednika vlade,kao da je drzava gradjevinska firma,zar nisu imali nekog iz biznisa ili ekonomije.

SO
Special_one
21:30 18.12.2014.

Vjeko Bevanda je za ovog doktor kad je ekonomija u pitanju. Ali treba čovjeku dati priliku. BiH mora ići naprijed, s legitimnim i legalnim predstavnicima iz svakog od tri konstitutivna naroda i iz reda ostalih.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije