50 nijansi smijeha:

DeGeneres u krevetu s fatalnim Greyom

adfsfdgs
02.02.2017.
u 18:00

Jamie Dornan (34), koji se proslavio ulogom Christiana Greya u filmu 'Pedeset nijansi sive', gostovao je kod Ellen DeGeneres (59), a to iskustvo sigurno neće tako brzo zaboraviti, prenosi 24sata.hr

DeGeneres je na početku intervjua ispitivala Jamieja o 'spravicama' iz crvene sobe u filmu točnije, koristi li ih i on sam. Dornan je pokušao objasniti da svi ljudi ponekad koriste 'neke spravice', ali ne na način kao gospodin Gray. Ipak, Ellen se ni tu nije zaustavila.

– Jesi li odnio neku od tih stvarčica kući? Možda je tvoja supruga rekla: O dragi ponesi ono iz crvene sobe  da se igramo? – provocirala je komičarka, a Dornan se zarumenio.

 

foto: AFF/Press Association/PIXSELL

 

– Ne, nikako! Moja žena nije ništa tražila, nisam ništa donio kući – branio se glumac. Dok ga je Ellen ispitivala, u pozadini su na velikom ekranu prikazivane scene iz filma na kojima je glumac polugol.

– Vidim da u filmu nisi dlakav, a sada imaš bradu, kakvo je stanje s dlakama kod tebe? Koliko si dlakav? Jesi li svugdje dlakav? - ispitivala je Ellen dok se Jamie vrpoljio na stolici.

- Znaš li da si odgovoran za mnoge trudnoće ovih dana? - nastavila je u svom stilu.

 

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsellfoto: Reuters/Pixsell

 

– Nisam znao za to, zaista? – odgovorio je zbunjeni Dornan.

– Vjerujem da ćeš snimiti još neki nastavak ovog filma, a ja sam iz tog razloga napisala jednu scenu, te bih voljela da mi pomogneš da je odigramo. Ako budu gledali scenaristi i režiseri, možda se i nađe u nekom nastavku - predložila je komičarka, a onda je uslijedio pravi show.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije