jajčani slavili

Utakmica iz snova za Metalleghe u Premijer ligi

Metalleghe
Foto: sportsport.ba
23.07.2016.
u 19:10

Premijera u Ligi 12 pripala je nogometašima Čelika i Metalleghea, a Jajčani su na kraju slavili s 3:1. 

Čelik je imao dosta problema tijekom ljetnog razdoblja, a nešto slabiji igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu imao je dosta problema protiv novajlije u ligi, ekipe Metalleghea iz Jajca, piše sportsport.ba. Jajčani su čak i vodili, a na kraju mogu biti sretni što su na kultnom Bilinom polju osvojili povijesni bod u Premijer ligi BiH. 

U prvom poluvremenu nije bilo puno dobre igre, iako su i jedni i drugi imali svoje dobre trenutke. Najuzbudljivije je bilo na samom kraju prvog dijela. Naime, u 44. minuti je Jusić startao nad Popovićem u svom šesnaestercu, napadač Metalleghea je pao, a sudac je pokazao na bijelu točku. 

Siniša Dujaković je uhvatio zalet i pogodio za veliko slavlje izabranika Nermina Bašića. Već na početku drugog dijela Nebojša Popović je mogao da udvostruči prednost Metalleghea, a na drugoj strani Fejzić zaustavlja Haurdića u situaciji jedan na jedan.  

Domaći nogometaši uspjeli su stići do poravnanja u 59. minuti. Goran Popović je sjajno ubacio s lijeve strane, a Danijal Brković s 10-ak metara glavom lijepo pogodio za 1:1. U preostalih pola sata i jedni i drugi su igrali oprezno, ali isto tako su čekali svoju šansu da dođu do eventualne pobjede. To se na kraju više isplatilo gostima, koji su u 83. došli do pobjedničkog gola. 

Durak je s desne strane prizemno poslao loptu u peterac, a Nebojša Popović je u padu ugurao loptu u mrežu. Samo nekoliko sekundi ranije, Marković je propustio veliku priliku za Čelik, odnosno Fejzić je obranio njegov udarac. Trijumf Jajčana ovjerio je Dujaković drugim golom na utakmici i to na asistenciju Kovača u samoj završnici utakmice. Bio je ovo službeni debi Kemala Alispahića na klupi Čelika, a u drugom kolu Zeničani gostuju Radniku, dok Metalleghe dočekuje Krupu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?