Posudba do kraja sezone

Dario Dumić potpisao za N.E.C. Nijmegen

Dario Dumic
19.01.2016.
u 15:22

"Zadovoljan sam transferom. Već sam upoznao neke stvari ovdje i zaista mi se sviđa. Sutra ću se upoznati i s ekipom", rekao je Dumić

Bh. stoper, Dario Dumić, od danas je i službeno novi nogometaš nizozemskog N.E.C. Nijmegena s kojim je potpisao ugovor u klupskim prostorijama. Riječ je o posudbi do kraja sezone, nakon čega će s nizozemskim klubom potpisati trajni ugovor.

Dumić, koji je šest godina nastupao za danski Brondby, u nedjelju je stigao u Nizozemsku, a jučer je obavio liječničke preglede, da bi danas službeno potpisao ugovor s N.E.C. Nijmegenom.

"Bilo je teško napustiti Brondby nakon toliko godina, ali vrijeme je bilo za promjenu. Zadovoljan sam transferom. Već sam upoznao neke stvari ovdje i zaista mi se sviđa. Sutra ću se upoznati i s ekipom", rekao je Dumić.

Dvadesettrogodišnji igrač ranije se povezivao s reprezentacijom BiH, a s njim su obavljeni i razgovori, a ističe da se nada da će izboriti poziv u bh. reprezentaciju.

"Cilj mi je da što više i bolje igram. Kao i do sada, želja mi je bila izboriti poziv u reprezentaciju, a nadam se da ću to ovdje uspjeti, jer se radi o kvalitetnoj ligi i klubu koji se bori za mjesta koja vode u europska natjecanja", dodao je bh. stoper.

Dumić je omladinski nogomet igrao u Himmelev-Veddelevu i Hvidovreu, da bi nakon toga potpisao za engleski Norwich City, gdje je bio priključen i prvom timu. Vratio se u Dansku 2010. godine, kada je potpisao za Brondby za koji je igrao sve do sada.

Ovaj stoper igrao je za sve mlađe ekipe danske reprezentacije, ali nikada nije krio da mu je najveća želja zaigrati u dresu Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije