SLAVNI GLUMAC SILOVATELJ PRIZNAO

Dao bih im drogu pa bi ih obljubio

Bill Cosby
24.05.2016.
u 11:13

Ovih dana zakazano je prvo saslušanje slavnog američkog glumca Billa Cosbyja, na kojemu će biti odlučeno hoće li ići na sud zbog drogiranja i silovanja Andree Constand, ali i procurilo njegovo uznemirujuće priznanje sličnih djela u prošlosti.

Komičar je priznao da je imao seksualne odnose s barem dvije tinejdžerke te da je agencija slala pet do šest modela u njegov studio svaki tjedan dok je snimao jednu od svojih serija. Izjavio je da bi dao mladim, nepoznatim glumicama "jako, jako dobar obrok", nakon čega bi im ubacio tablete Quaaludea u piće i seksao se s njima.

Ove detalje iz njegovog svjedočenja iz 2005. i 2006. godine objavio je Associated Press, a pojavili su se baš prije njegovog današnjeg saslušanja.

Slavnog glumca za silovanje je optužilo više od 50 žena, no većina tih slučajeva već je otišlo u zastaru. Jedino za što je optužen je silovanje Andree Constand iz 2004. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije