Službeno:

Daniel Graovac odlazi u Apollon Limassol, a zatim na posudbu u Mouscron

Danijel
26.08.2016.
u 14:47

HŠK Zrinjski Mostar i Apollon Limassol dogovorili su sve detalje transfera Daniela Graovca u taj ciparski klub, odakle će sada već bivši član mostarskog kluba odmah otići na posudbu u belgijski klub Royal Excel Mouscron. 

Daniel je u Zrinjski došao u zimskom prijelaznom roku 2013. godine, a iza njega je 97 službenih nastupa u kojima je postigao dva pogotka. 

Sa Zrinjskim je osvojio dva naslova prvaka (2014., 2016.), dobitnik je navijačkog trofeja Filip Šunjić Pipa (2016.), a kao igrač Zrinjskog zaslužio je i poziv u A reprezentaciju BiH. 

Daniel će sutrašnju utakmicu protiv Viteza gledati s tribina, a potpis na ugovor s novim klubom trebao bi staviti u ponedjeljak nakon liječničkog pregleda. 

"HŠK Zrinjski se želi zahvaliti Danielu na svemu što je napravio za naš klub, a uvjereni smo da će jednako uspješan biti i u nastavku karijere", stoji u priopćenju HŠK Zrinjski. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije