Pandurević:

Danas SNSD ugrozio i entitetsko glasanje i interese RS-a

ass
23.03.2017.
u 13:32

Predsjedateljica Kluba zastupnika Srpske demokratske stranke (SDS) Aleksandra Pandurević, kazala je danas novinarima, komentirajući današnji zahtjev za smjenu zamjenika ministrice obrane BiH Seada Jusića, da je Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) nedolaskom na glasanje na sjednicu Zastupničkog doma PSBiH da spriječi ovakav ishod, pokazao svoje pravo lice.

Ovim se Jusić, dodaje Pandurević, smatra odgovornim jer nije osporio zahtjev predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladena Ivanića za sudjelovanje počasne jedinice Oružanih snaga BiH u proslavi 9. siječnja, dana Republike Srpske.

Međutim, predsjedateljica Kluba zastupnik SDS-a tvrdi da je Ivanić, u skladu sa svim zakonima i Ustavom BiH, imao pravo na nešto takvo.

Uputila je oštre kritike SNSD-u i kazala da je ova stranka danas pokazala da im je ljubav prema Republici Srpskoj, 9. ssiječanj i tradiciji RS-a "ravna pečenju koje žderu u skupštinskom restoranu, dok smo ovdje imali salve optužbi na Ivanića i 9. siječanj".  

- Danas je SNSD ugrozio i entitetsko glasanje i interese RS-a - naglasila je i dodala da će nakon ovog danas svima u RS-u biti jasno "o kakvim je populistima i jeftinim demagozima riječ".

Dodala je da će o ovom zahtjevu za smjenu Jusića odlučivati i Dom naroda PSBiH te izrazila očekivanje da tu neće dobiti podršku.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?