Amira Medunjanin

“Damar” je snimljen u studiju Petera Gabriela

25.10.2016.
u 08:00

Pjevačka diva Amira Medunjanin predstavila je proteklog vikenda u Sarajevu svoj novi album “Damar”, javlja agencija Anadolija. Riječ je o šestom Amirinom albumu u kojem je ponovno uspjela unijeti potpuno nov život u žilu kucavicu bosanske glazbe - sevdah. Medunjanin je kazala da je album snimljen u čuvenom studiju Petera Gabriela, Real World Studios u Velikoj Britaniji.

“Snimanje je završeno u ožujku i travnju ove godine. Šest mjeseci smo čekali da album izađe. Izašao je prije dva-tri dana. Sretna sam, načekala sam se. Album je nešto što je u meni kuhalo dobre dvije godine. Sreću sam imala da je studio koji sam željela bio slobodan kada sam i ja bila i sve se nekako poklopilo”, ispričala je Medunjanin.

Najavni singl novog albuma je “Pjevat ćemo šta nam srce zna” čiji tekst i glazbu potpisuje Damir Imamović, a aranžman potpisuje Medunjanin s vrsnim jazz gitaristom Antom Gelom.

Druga pjesma je “Damar” na glazbu gitarista Boška Jovića i stihove Marije Karaule Krznarić.

Zahvalila je Imamoviću koji je napravio pjesmu za nju, jer je to prvi put da ima nove autorske pjesme na albumu.

“Kada sam uzela album u ruku, isto kao da nikada u životu prije ništa nisam snimila. Jako čudan osjećaj”, naglasila je Medunjanin.

Istaknula je da su napravili lijepu priču, a kao pjesmu broj jedan s albuma izdvojila je “Damar”, ali i “Pjevat ćemo šta nam srce zna” jer su joj obje drage. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije