navigacija Dalmacija
reakcija na presudu

HND šokiran uvjetnom zatvorskom kaznom novinaru Hrvoju Bajlu

Bajlo je osuđen na temelju novog Zakona o kaznenom postupku na sedam mjeseci zatvora te uvjetno na dvije godine zbog navodnih prijetnji Franku Paviću, glavnom uredniku konkurentskog portala Znet

 • velikazmija velikazmija

  03.08.2012 u 23:15h

  2 u 8--
  0 0% 0
 • Gradinar Gradinar

  01.08.2012 u 17:22h

  Šokantno je što država godinama, čak i za vrijeme rata šuti i ne goni kazneno nevjerojatne laži koje stotine "novinara" dnevno izgovaraju u javnost! Što je šokantno u tome da čovjek koji svjesno piše laži i radi štetu drugima odgovara za to!? Slažem se kolega @atomised. Sramotno je da ovaj tip i njegova bulumenta uopće smiju sebe zvati "novinarsko društvo".
  0 0% 0
 • atomised atomised

  01.08.2012 u 16:06h

  I ja sam šokiran ulogom koju je Duka i njegova privatna udruga pod nazivom Hrvatsko novinarsko društvo odigrala u najvećoj sječi direktora u povijesti HRT. Za ovu priču je pak za pretpostaviti da je netko lupio po prstima lokalnog člana medijsko-političke mafije u Hrvata pa se Duka digao na noge.
  0 0% 0
 • chemica chemica

  01.08.2012 u 20:57h

  Mene pak više brine da mogu biti osuđen za nešto, a da nisam upoznat da se uopće vodi kazneni postupak protiv mene. Zamislite nakon toga taj "luksuz" predviđen u zakonu, valjda "milošću" samog Vladimira Šeksa...Imam pravo na...ŽALBU! Dovoljno da se nekom "zamjerim" i eto mi presude za krivično djelo. Bez ikakvog dokaza i mogućnosti pobijanja lažnog svjedočenja. Dovoljna je izjava nekog bolesnika koji je podmazao likove u državnom odvjetništvu. Nego, što ako dostava pošte bude blago..NEUREDNA? Ili sam sirotinja koja nema novca za odvjetnika koji bi mogao sastaviti žalbu? Učas od poštenog čovjeka postaneš kriminalac s dosjeom. Mislim da je to ipak puno veći problem u lijepoj vašoj nakaznoj.
  0 0% 0
 • šimuka šimuka

  01.08.2012 u 19:24h

  Postoji li šta sramotnije od društva zvanog HND.Da ,njegov šef Zdenko Đuka.
  0 0% 0
 • guten_tag

  01.08.2012 u 22:48h

  re : chemica nisi bio zabrinut , i nisi rekao iste te argumente , kad su smjestili robiju i proglasili ratnim zločincem čovjeka na suđenju sa sumnjivim svjedokom , ni krivom ni dužnom . smjestili mu robiju uz potporu medijskog huškača koji je proizvod zločinačkog jugo komunističkog režima a zadatak mu je bio širenje mržnje protiv katoličke crkve jer takav je zadatak dobio od režima . nema zabrinutosti kad presjednik republike takve huškače odlikuje u demokratskoj hrvatskoj i time obezvrijeđuje odlikovanja .
  0 0% 0
 • autoritet autoritet

  02.08.2012 u 11:38h

  Hahaha odavno se ne nasmijah ovako, čuj oni "šokirani" Zdenka Duku može šokirati jedino otkriće da je nestalo konjaka u boci.
  0 0% 0

Pošaljite komentar

Samo registrirani i ulogirani korisnici mogu komentirati

Nemaš korisnički račun? Registriraj se!