bizarno

Curica (12) dva puta otrovala majku jer joj je oduzela iPhone

iphone
23.03.2015.
u 12:34

Djevojčica je majci u voćni napitak smoothie ulila izbjeljivač. Majka je osjetila intenzivan miris otrovnog sredstva, ali mislila je da joj kćer nije dobro isprala čašu

Dvanaestogodišnja djevojčica završila je u zatvoru za maloljetnike nakon što je svoju majku dva puta pokušala otrovati jer joj je, po kazni, oduzela iPhone, piše Denver Post. Slučaj se zbio u Boulderu, u američkoj državi Kolorado. Djevojčica je 2. ožujka majci u voćni napitak smoothie ulila izbjeljivač. Majka je osjetila intenzivan miris otrovnog sredstva, ali mislila je da njezina kćer prala posuđe i da ga nije dobro isprala. Majka je preživjela, a njena pomahnitala kćer nekoliko dana kasnije ponovno ju je pokušala otrovati. Ovoga puta izbjeljivač je ulila u vrč s vodom koji njena majka drži u spavaćoj sobi. Žena je osjetila snažnu mučninu i završila u bolnici, a ubrzo shvatila da ju vlastita kćer pokušava ubiti. Slučaj je prijavila policiji koja je uhitila 12-godišnjakinju. Djevojčicu očekuje suđenje za pokušaj ubojstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije