NOĆNI SASTANAK

Cro Cop, Poturak i Zovko iznenadili vlasnika K-1 dolaskom u Beograd

borci k-1
Fight Site
28.10.2016.
u 21:54

Mike Kim bio je iznenađen kada su se Zovko, Filipović i Poturak pojavili u beogradskom hotelu Astorija

Vlasnik Fight Channela Orsat Zovko te legendarni borci Mirko Cro Cop Filipović i Dževad Poturak, u noći s četvrtka na petak sastali su se s vlasnikom K-1 organizacije Mikeom Kimom, doznaje Fight Site.

Mike Kim bio je iznenađen kada su se Zovko, Filipović i Poturak pojavili u beogradskom hotelu Astorija. Tema razgovora očekivano su bili dugovi koje je nekoć slavni K-1 ostavio iza sebe nakon zagrebačkog eventa. Iako nije želio razgovarati o svim pojedinostima sastanka, Orsat Zovko nam je ipak u kratkom razgovoru otkrio o čemu je bila riječ i što je zaključeno nakon kasnonoćnog razgovora koji je trajao nekoliko sati.

– Istina je da sam s Mirkom i Dževadom otišao na sastanak s Mikeom Kimom u Beogradu. Bilo je jako kasno, a sastanak je trajao prilično dugo, no ono najbitnije jest da vlasnik K-1 Mike Kim želi riješiti problem, odnosno dugove koji su ostali nakon K-1 WGP-a u Zagrebu 2013. godine. Zamolio nas je za još jedno razdoblje period strpljenja kako bi sadašnju poslovnu operaciju u koju je krenuo sa svojom organizacijom doveo na viši nivo, a time bi i budućnost čitavog K-1 bila na znatno zdravijim osnovama. Svi smo se složili da ovakva atmosfera ne pogoduje nikome te da je svima u interesu, a tako i K-1 promociji, da se situacija riješi što prije na zadovoljstvo svih strana. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku – rekao je Zovko.

Podsjećamo, K-1 je nakon zagrebačkog Grand Prixa ostao dužan većinu najvećih honorara te se čitava farsa prolongirala na više od tri i pol godine. Posljednjih tjedana mnogi su slavni borci izašli u javnost te su progovorili o novcu koji im je K-1 ostao dužan.

Nadamo se da je upravo ovaj sastanak početak rješavanja nastalog problema te da će se, kao što je Zovko rekao, situacija konačno riješiti, što je svima u interesu. A najviše u interesu kick-boksinga…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije