na području Pljevlje

Crnogorska policija zaplijenila 50 kg skanka

skank
06.02.2017.
u 14:00

Crnogorska je policija priopćila kako je na području Pljevlje u blizini granice sa Srbijom pronašla i zaplijenila 50 kilograma skanka.

 Policija je, prilikom pretrage terena, između Graničnog prijelaza Ranče i Graničnog prijelaza Jabuka, odnosno u blizini granične linije Crne Gore sa Srbijom, pronašla dvije vreće koje su bile sakrivene u grmlju, a koje su sadržale materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine oko 50 kilograma.

 Droga je predana službenicima Odjela za borbu protiv droge radi daljnjeg postupanja, a o događaju je obaviješten državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Bijelom Polju.

 Policija sumnja da su prethodne večeri dvije osobe, na čijoj se identifikaciji radi, skrile drogu u grmlju radi njezina krijumčarenja u Republiku Srbiju.

 Crnogorska je policija priopćila kako je u 2016. godini, u 815 pojedinačnih zapljena, pronašla i oduzela 2 tone i 817 kilograma opojnih droga. Od toga je bilo najviše marihuane i skanka (2 tone i 783 kilograma), potom heroina (33,38 kg), kokaina (337 grama) i ekstazija (1.566 komada).

 U 2016. godini zaplijenjeno je 12 puta više droge nego u 2015. godini s obzirom da je u toj godini zaplijenjeno 237,42 kg opojnih droga. Također, u 2016. godini je bilo duplo više zapljena droge nego godinu ranije jer je u 2015. godini realizirano 383 pojedinačnih zapljena, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije