podgorica

Crnogorska policija zaplijenila 120 kilograma skanka

sdad
18.01.2017.
u 15:42

 Crnogorska granična policija zaplijenila je u selu Drume, u blizini granice s Albanijom, oko 120 kilograma skanka, koji je bio skriven u vozilu albanskih registarskih oznaka.

Službenici Odjel za borbu protiv droge, koji su preuzeli skank i vozilo radi daljnjeg postupanja, posjeduju operativna saznanja o osobi koja je prethodno upravljala vozilom i rade na pronalasku te osobe, kao i na rasvjetljavanju događaja, priopćeno je iz crnogorskog MUP-a.

Poduzimajući redovite aktivnosti, policija je u vozilu "Golf 5", albanskih registarskih oznaka, kojim je prethodno, kako se sumnja, upravljala osoba o kojoj policija ima operativna saznanja, pronašla dvije platnene vreće s 50 pvc pakiranja i tri veće torbe s materijom u rasutom stanju.

Ukupna količina u pakiranjima i rasutom stanju je oko 120 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa 'skank'.

Sumnja se da je droga prokrijumčarena iz Albanije u Crnu Goru, u namjeri da se preko te zemlje plasira i proda u drugim državama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije